Velden zijn niet correct ingevuld
Voorbeeld Visual
Visual overlay

Maak kennis met Jobo Borstelfabriek BV

Welkom in de fascinerende wereld van borstels en bezems. Wij zijn Jobo Borstelfabriek BV, een familiebedrijf met vier decennia ervaring in de productie van borstelwerk in Nederland. Terwijl velen direct denken aan straatbezems en haarborstels - en dat klopt natuurlijk - gaat onze expertise veel verder dan dat. Naast ons uitgebreide standaardassortiment van technische en huishoudelijke borstels zijn we gespecialiseerd in maatwerk.

In verschillende sectoren is er behoefte aan borstels, of het nu gaat om het schoonmaken, begeleiden of afdichten van productielijnen. Bij Jobo vervaardigen we een breed scala aan borstels, variërend van spouwmuurborstels tot borstellatten, van ragers en afdichtborstels tot voetenvegers. Of ze nu op onze volautomatische machines worden geproduceerd of met de hand worden vervaardigd, we staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, ongeacht of het om grote of kleine series gaat.

Jobo is diepgeworteld in de waarden van een echt familiebedrijf. Momenteel werken zes familieleden actief mee in het bedrijf, over drie generaties heen. Dit doen we samen met een team van 18 enthousiaste medewerkers die hun vak met toewijding uitoefenen.

Wij zijn er trots op dat onze borstels en bezems in Nederland worden geproduceerd en dat we FSC®-gecertificeerd zijn. Bovendien maken we zoveel mogelijk gebruik van gerecycled kunststof, als onderdeel van onze inzet voor milieuvriendelijke productie.

Bij Jobo hechten we veel waarde aan service en een persoonlijke benadering. Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Bel ons of stuur een e-mail, we staan altijd klaar om u verder te helpen! info@jobo-borstels.nl  0528-217123

 

Voor vragen kunt u bellen naar

(0528) 217123

Of neem contact op