Velden zijn niet correct ingevuld
Voorbeeld Visual
Visual overlay

Wij stellen ons graag aan u voor

Wij heten u van harte welkom in de wereld van borstels en bezems. Jobo Borstelfabriek BV is een familiebedrijf dat al bijna 40 jaar borstelwerk in Nederland produceert. Veel mensen denken gelijk aan een straatbezem of een haarborstel, dat klopt natuurlijk....maar er is meer!  Naast het standaard assortiment van technische en huishoudelijke borstels, zijn wij specialist in maatwerk. In veel sectoren moeten bijvoorbeeld productielijnen schoongemaakt, begeleidt of afgedicht worden, dit gebeurt allemaal met borstels. Jobo produceert de meest uiteenlopende borstels; van spouwmuurborstels tot borstellatten, van ragers en afdichtborstels tot voetenvegers. Op onze volautomatische machines of met de hand gemaakt, wij zijn sterk in kwaliteit en produceren zowel grote als kleine series.

Jobo is een echt familiebedrijf, momenteel werken 5 familieleden mee in het bedrijf (eerste en tweede generatie). De derde generatie komt regelmatig over de vloer, maar moet nog even geduld hebben voordat ze aan de slag mogen. We doen dit samen met 15 enthousiaste medewerkers, die met veel gedrevenheid hun vak uitoefenen.

Wij zijn er trots op dat onze borstels en bezems in Nederland worden geproduceerd en dat we FSC® gecertificeerd zijn. Daarnaast maken we voor een aantal producten gebruik van gerecycled kunststof. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu.

Service en een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Heeft u een vraag? Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!

T. (0528) 27 51 51 optie 3
E. info@jobo-borstels.nl

Team Jobo Borstelfabriek

Voor vragen kunt u bellen naar

(0528) 217123

Of neem contact op