Velden zijn niet correct ingevuld

Borstellatten op maat

Borstel vispassage vistrap

Borstellatten op maat gemaakt

Borstellatten polyamide staal

U zoekt een borstellat met een specifieke maat? Jobo maakt dagelijks borstellatten op maat. Van hele kleine borsteltjes tot lange latborstels, met hele korte vezels of juist met langere vezels. Volgens uw specificaties en wensen. Op onze volautomatische machines kunnen wij zowel grote als kleine series draaien. Ook voor 1 of 2 stuks kunt u bij ons terecht.

Voor de kern van de latten wordt vaak gebruik gemaakt van hout of kunststof. De vulling is zeer divers; (FDA) nylon, PP, PBT, staal, messing, paardenhaar, union of arenga. Ook kunnen wij de gaten onder een hoek stansen.

Jobo produceert HACCP borstels voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze borstels voldoen aan zowel de Europese ( EU10/2011 ) als aan de Amerikaanse (FDA) wetgeving. Wij leveren de borstels met bijbehorende certificaten.

Heeft u twijfels over de materiaalkeuze of een vraag over de maatvoering? Jobo helpt u graag verder. U kunt ook onderstaande afbeelding als leidraad gebruiken of het formulier invullen met uw (aan)vraag. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ons bellen op 0528-275151

Borstellat maten

Aanvragen

 


Voor vragen kunt u bellen naar

(0528) 217123

Of neem contact op