Velden zijn niet correct ingevuld

Afdichtborstels vogels, vleermuizen en marters

Duurzame vogelwering: Bescherm uw bouwprojecten en draag bij aan biodiversiteit

In de hedendaagse bouwsector is het van cruciaal belang om niet alleen te focussen op de constructie zelf, maar ook op de impact die deze heeft op de lokale fauna. Specifiek de aanwezigheid van beschermde diersoorten zoals vogels, marters en vleermuizen in en rond bouwprojecten vereist een zorgvuldige aanpak. Onze innovatieve afdichtingborstels bieden een effectieve en ecologisch verantwoorde oplossing voor het weren van deze dieren, zonder de biodiversiteit te schaden.

Waarom kiezen voor onze afdichtingborstels?

Onze afdichtingborstels zijn ontworpen om gaten en kieren effectief af te dichten, waardoor ongewenste gasten zoals vogels, marters en vleermuizen worden geweerd. Dit is niet alleen belangrijk voor de bescherming van de dieren zelf, maar ook om te voldoen aan de wettelijke vereisten die de bouw in de nabijheid van beschermde diersoorten reguleren. Het is wettelijk niet toegestaan om te bouwen als er beschermde diersoorten aanwezig zijn onder het dak of in de spouwmuur. Onze producten spelen een cruciale rol in het ontmoedigen van deze dieren en het natuurvrij maken van gebouwen, wat essentieel is voor het succes van uw project.

Ecologisch verantwoord en praktisch bewezen

Bij de ontwikkeling van onze borstels zetten we sterk in op duurzaamheid. Ze zijn vervaardigd uit gerecycled kunststof, wat bijdraagt aan de vermindering van afval en het ondersteunen van circulaire economie-initiatieven. Bovendien zijn onze borstels in de praktijk getest en hebben ze bewezen een effectieve barrière te vormen tegen ongewenste dieren. Met een breed scala aan diameters, variërend van Ø30 tot 200 mm, bieden we flexibele oplossingen die aangepast kunnen worden aan de specifieke behoeften van elk bouwproject.

Uw partner in ecologisch verantwoorde bouwprojecten

Wij begrijpen de uitdagingen waar ecologen en projectleiders in de bouwsector mee te maken hebben als het gaat om het balanceren tussen ontwikkeling en natuurbehoud. Onze afdichtingborstels zijn meer dan slechts een product; ze zijn een integraal onderdeel van uw strategie om ecologisch verantwoord te bouwen en tegelijkertijd de lokale biodiversiteit te beschermen. Kies voor een oplossing die echt werkt en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in hoe onze afdichtingborstels uw bouwproject kunnen ondersteunen en bijdragen aan het behoud van de biodiversiteit? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u de impact van uw projecten op de lokale fauna kunt minimaliseren.

 

Informatie aanvragenNaar overzicht

Voor vragen kunt u bellen naar

(0528) 217123

Of neem contact op